Creativiteit is een essentieel aspect van ons leven. Het biedt ons de mogelijkheid om creatieve problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat we ons eigen leven maximale energie geven. Maar soms struikelen we over het beginnen van een nieuw creatief project. Er lijkt nooit genoeg inspiratie te zijn.

Gelukkig is er een nieuwe oplossing: microdosing.

Microdressing is een manier om mind-altering stoffen te gebruiken in verdeelde doses, kleiner dan die nodig zijn om een ​​groot effect teweeg te brengen. Het idee is dat we kleine dosis psychedelische stoffen, zoals psilocybine, LSD of MDMA, kunnen gebruiken om ons creatieve denken te stimuleren.

Hoewel er weinig wetenschappelijk bewijs is om de voordelen van microdosing te ondersteunen, zijn er veel ervaringsverhalen waaraan kunstenaars, ontwerpers en zelfs bedrijfsleven beweren dat een kleine dosis psychedelisch stoffen hen een opwaartse boost geeft.

Maar voordat we meer informatie geven over hoe microdosing ontwerpers helpt, laten we eerst kijken wat het is en hoe het kan helpen.

Wat is microdosing?

Microdosing is een manier om psychedelische stoffen te gebruiken in kleine, verdeelde doses. De doses zijn veel kleiner dan die nodig zijn om een ​​groot effect teweeg te brengen. Mensen gebruiken dit met het doel om hun creativiteit, stemming, productiviteit, geestelijke gezondheid, fysieke prestaties, actief denken en alertheid te verhogen.

Hoewel microdosing nog enigszins verdeeld is, hebben sommige bedrijven de mogelijkheden ervan al ontdekt. In sommige bedrijven is het verplicht om kleine doses te nemen om je alertheid te vergroten. Dit komt doordat de meeste psychedelica een stimulans zijn.

Hoe microdosing ontweppelaars helpt